Olie verhitten, ui, knoflook en peper lichtbruin fruiten; kip (in blokjes
gesneden) hieraan toevoegen en gaar bakken. Vervolgens Bami (roerbakmix),
prei, wortel, boter toevoegen en enkele minuten roerbakken. Chinese
eiermie volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden en vervolgens
hieraan to0evoegen; het geheel, onder voortdurend omscheppen, 10 minuten
op laag vuur opbakken; de laatste minuut taugé toevoegen. Zout naar
smaak toevoegen.
Serveertip: Serveren met o.a. Faja Lobi Pinda-Saté saus.
Variatietip: Serveer eens met Drumsticks Paramaribo, Kippenbouten, Losie Foroe.
Bron/inzender: Astrid
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |