Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Snesie Mie

Aantal personen: 6
Bereidingstijd: 20 minuten.

Ingrediënten

5 eetlepels Faja Lobi Bami (roerbakmix)
1/2 Madam Jeanette peper
2 theelepels Exotimex Knoflook
10 eetlepels olie
zout
1 stengel prei
klontje boter
handjevol taugé
1 stuk wortel (winter-)
250 gram kipfilet
1/2 ui
500 gram Chinese eiermie

Bereiden

Olie verhitten, ui, knoflook en peper lichtbruin fruiten; kip (in blokjes gesneden) hieraan toevoegen en gaar bakken. Vervolgens Bami (roerbakmix), prei, wortel, boter toevoegen en enkele minuten roerbakken. Chinese eiermie volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden en vervolgens hieraan to0evoegen; het geheel, onder voortdurend omscheppen, 10 minuten op laag vuur opbakken; de laatste minuut taugé toevoegen. Zout naar smaak toevoegen.
Serveertip: Serveren met o.a. Faja Lobi Pinda-Saté saus.

Variatietip: Serveer eens met Drumsticks Paramaribo, Kippenbouten, Losie Foroe.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Masoesa-Alesie Nanga Botoe (gele rijstgerecht met kippenbouten)
Aardappel met Peultjes
Witte kool voor Masoesarijst
Belegde Bara (peulvruchtensnack met beleg)
Alu Gosh Soerwa Me (gekookte aardappel in vlees met jus)

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes